clown party
Serbare la gradinita cu animatori petreceri copii in Bucuresti Serbare gradinita Bucuresti
Experienta acumulata de-a lungul timpului in organizarea petrecerilor pentru copii la gradinite ne-a impus sa cream cele mai atractive pachete de servicii. Petrecerile pentru copii, aniversarile la gradinita pot fi un succes daca veti alege una din ofertele noastre sau veti alege sfaturile consultantilor nostri in crearea unei oferte personalizate.
Ofertele petreceri copii se impart in: Alegeti ofertele noastre la aniversari copii in gradinita si veti avea o petrecere de vis!
Avem oferte petreceri copii cu animatori copii sau oferte si reduceri substantiale la pachete servicii in gradinite pentru organizare petrecere copii ce includ baloane modelate, pictura pe fata, animatie specifica personaje copii si jocuri multe.
Oferte detaliate servicii petrecere copii:

Aceasta pagina este in curs de finalizare. Pentru detalii despre toate ofertele care nu se regasesc va adresam rugamintea sa ne contactati telefonic

Preturile sunt exprimate in lei si nu includ TVA - Firma noastra nu este platitoare de TVA pentru persoanele fizice!

Aceasta oferta este valabila doar pentru organizarea petrecerilor private in MUNICIPIUL BUCURESTI . Tarifele pentru evenimente speciale ale companiilor difera. In acest sens va adresam rugamintea sa solicitati o oferta personalizata

Transportul produselor si serviciilor pentru Bucuresti este inclus in costul total. Pentru judetul Ilfov se aplica taxe suplimentare pentru transport si 10RON/ora pentru fiecare animator. Pentru alte localitati costul se calculeaza in functie de distanta parcursa.

Pentru decoratiuni din baloane comanda minima pentru care transportul si aranjamentul sunt incluse in pret, este de 150 lei.

Programul artistic al personajelor include toate serviciile de baza: face-painting, modelare de baloane, animatie specifica.

Tariful unic de 80RON/ora/animator se aplica tuturor evenimentelor mai mari sau egale cu 1.5 ore si pentru personajele de animatie standard. Lista acestora este disponibila in acest tabel la sectiunea inchiriere animatori copii.Va mai recomandam si:
 
  Decoratiuni petrecere pentru copii Bucurestiin cele mai mici detalii
  O petrecere pentru copii trebuie organizata de la zero, incepand de la conceptul petrecerii, ideea, locatia si analizate toate ingredientele. Consiliem clientii sau parintii in alegerea unei locatii, amenajam impreuna locatia cu decoratori profesionisti, pregatim meniul, cream impreuna programul artistic astfel incat sa fie de la cap la coada o petrecere de vis. Pentru fiecare categorie de varsta copiilor prezenti la eveniment recomandam anumite personaje si anumite jocuri specifice. decoratiuni baloane
  Tarife decoratiuni »»
 
Oferte si promotii

Telefoane comenzi:
021-3201577
0733-083.401
0754-283.883
0766-470.104

In perioada ianuarie 2024 - 01 decembrie 2024  1055RON /ora/animator!
Inchiriere animatori copii la preturi promotionale de Luni pana Vineri in anumite conditii DOAR IN BUCURESTI. Verificati oferta completa 105-170RON/orapentru petreceri copii! Citeste mai mult»»

Ultimele personaje oferite
In data de 01 ianuarie 2024 au sosit noile costume pentru animatori copii. Colectia de personaje s-a inmultit cu Sportacus si Stefania Venom , Batman , Harry Potter si SuperMan.
Vezi costume animatori copii »»
personaje din filme pentru copii
eroi copii

Rezervari petreceri copii
ONLINE
24 de ore din 24
7 zile din 7
CLICK PT REZERVARE
ACUM!

Raspuns garantat in
maxim 24 de ore telefonic sau prin email!

  FeedBack petreceri copii
 
 
FeedBack petreceri copii
organizate in Bucuresti
  "Cei mai buni animatori pentru petreceri copii din Bucuresti! Ii recomand cu caldura si altor parinti. Am fost foarte multumiti de Sportacus si Stefania!"
 
Ioana Roman-mamica lui Andrei
  "Am aflat de firma Clown Party de la o cunostinta care mi i-a recomandat ca fiind seriosi, profesionisti si foarte jucausi. Nu am nimic sa le reprosez. Au fost mai mult decat senzationali!"
 
Stefan Basescu-tatal lui Ianis
  "Animatorii de la firma Clown Party au fost mai mult decat draguti! Iasmine a ramas impresionata de personajul Aladin iar printesa Cenusareasa a pictat superb"
 
Lavinia Popescu-mama Iasminei
  "Pentru o petrecere de copii in Bucuresti sunt cei mai ok. Am apelat la multe firme dar ca ei nu am mai vazut altii...Profesionisti, nu ca altii, iar tarifele nu sunt mai mari, chiar sunt la fel dar calitatea e una de exceptie!"
 
Mircea Radu-nas la botez
   
 
Parteneri: