clown party
Jocuri pentru copii la petreceri de copii Bucuresti! Jocuri specifice varstei organizate de animatorii nostri in Bucuresti
Pentru a raspunde eficient cerintelor de calitate ale clientilor nu este de ajuns sa avem doar experienta, chiar daca este acumulata de-a lungul a 5 ani de prezenta pe piata. Animatorii care participa la petreceri pentru copii trebuie sa raspunda unor cerinte minime obligatorii, una dintre acestea este organizarea de jocuri si concursuri.
Alegeti animatori pentru copii de la noi si veti avea o petrecere de vis!
Cele mai de succes jocuri si concursuri realizate de animatorii nostri pentru copii in Bucuresti sunt:

 

Hei, opreste-te!

Numar de jucatori : cel putin 3

1. Initial un jucator este desemnat sa ia mingea; ceilalti trebuie sa fuga din preajma lui.

2. Cel care are mingea va desemna pe cineva: "hei, opresete-te X!"; copilul numit trebuie sa ia mingea si ceilalti vor alerga din preajma lui

3. El va spune: "hei, opriti-va cu totii" si are voie sa faca trei pasi pana la cel mai apropiat jucator si ii arunca mingea, acela preluand stafeta

4. Daca persoana care are mingea este atinsa atunci cel care atinge este numit "pata". Daca acumuleaza 3 pete trebuie sa execute o pedeapsa data de grup (ceva distractiv sau ceva care il pune in incurcatura)

5. Nu exista limita de timp

Jos, jos, jos

Numar de jucatori : cel putin 3

1. Se formeaza un cerc si apoi fiecare arunca mingea mai departe

2. Daca cineva va scapa mingea grupul va spune: "Jos cu un genunchi", apoi dac se intampla inca odat "Jos cu amndoi genunchii" > "jos cu un cot" > "Jos cu amandoua coatele" si in final "Jos, jos, jos", care inseamna ca a iesit din joc.

3. Amintiti-va ca trebuie sa ramaneti in pozitia comandata de grup, pentru a prinde mingea in continuare!

Statuile

1. O persona este desemnata sa alerge dupa ceilalti. Prima persona atinsa devine statuie si trebuie sa ramana in acel loc, cu picioarele departate.

2. Statuia poate reveni la viata daca cineva se taraste printre picioarele ei.

3. jocul se termin adaca toti participantii sunt statui si atunci cel care a alergat este desemnat invingator.

4. Ultima statuie va deveni alergator pentru urmatoarea runda

Gasca sau rata?

1. Copii se aseaza in cerc si o persoana va merge in afara cercului si va atinge pe fiecare din jucatori numindu-l "rata" sau "gasca"

2. In momentul in care cineva este desemnat ca fiind "gasca" atunci va trebui sa iasa din cerc si sa incerce sa-l prinda pe cel din afara cercului. Daca reuseste atunci, cel prins va trebui sa stea in mijlocul cercului si va iesi de acolo, abia dupa numirea unei alte "gaste"

3. Daca insa nu reuseste sa-l prinda, inainte ca sa intre in cerc, atunci el va desemna "ratele" si "gastele" Anti-prinsa Acest joc seamana cu prinsa, doar ca pentru mai multa distractie regulile sunt inversate: nu trebuie sa fugi de cel care prinde ci trebuie sa te apropii de el. Daca nu reusesti sa faci acest lucru si grupul te desemneaza ca fiind la cea mai mare distanta de cel care prinde, atunci ii vi lua locul.

Ma iubesti?

Reguli: Copii vor forma un cerc si o persoana va fi desemnata sa stea in mijloc. Ea va merge la fiecare si ii va intreba: "Ma iubesti?", incercand in acelasi timp sa fie amuzant, astfel incat sa starneasca rasul. Daca persoana respectiva nu zambeste / rade atunci ii va spune: "te iubesc, dar nu pot zambi.", iar persoana va trebui sa mai incerce. Prima persoana care rade la ghidusiile facute, ii va lua locul in mijlocul cercului.

Porcusorule, ajutor!

Reguli: se deseneaza un cerc incapator si se desemneaza o persoana care ii va alerga pe ceilalti copii, dupa e termina de numarat pana la 10. Odata prins un membru al jocului va fi "inchis" in cadrul cercului. El va putea iesi de acolo strigand : "Porcusorule, ajutor!" , unul din membrii grupului raspunzandu-i cu sunetele scoase de un porcusor: "groh, groh!". Dupa aceasta, atunci cand cel care prinde nu se uita, el va putea iesi din cerc si va putea alerga din nou!

Urmaritorul de muste

Reguli: copii alcatuiesc un cerc si in mijloc este desemnat cineva care va fi urmaritorul de muste: el va avea un semn distinctiv si hazliu: o plarie ciudata sau chiar niste foi (de salata, de hatie, etc...) cu care "sa prinda mustele". El va numara: 1, 2, 3 ... fugiti! Ceilalti vor fugi strigand: "prinde mustele!". Jocul se termina cand toate "mustele" sunt prinse.


SOLICITA O OFERTA PERSONALIZATA ACUM! »»

Va mai recomandam si:
 
  Organizari serbari scolare sau aniversari de copii
  La scoala sau la gradinita, la restaurant sau in loc de joaca? Oriunde ar fi numai copiii sa fie fericiti si sa se distreze. Avem colaborari de succes cu multe gradinite din Bucuresti si judetul Ilfov.
Organizam impreuna serbarea de sfarsit de an sau organizam in cadrul gradinitei aniversarea copilului d-voastra.
serbari gradinite
  Oferte colaboratori»»
 
Oferte si promotii

Telefoane comenzi:
021-3201577
0733-083400

In perioada ianuarie 2024 - 01 decembrie 2024  DOAR 105RON /ora/animator!
Inchiriere animatori copii la preturi promotionale de Luni pana Vineri in anumite conditii DOAR IN BUCURESTI. Verificati oferta completa 95-150RON/orapentru petreceri copii! Citeste mai mult»»

Ultimele personaje oferite
In data de 01 ianuarie 2024 au sosit noile costume pentru animatori copii. Colectia de personaje s-a inmultit cu Sportacus si Stefania Venom , Batman , Harry Potter si SuperMan.
Vezi costume animatori copii »»
personaje din filme pentru copii
eroi copii

Rezervari petreceri copii
ONLINE
24 de ore din 24
7 zile din 7
CLICK PT REZERVARE
ACUM!

Raspuns garantat in
maxim 24 de ore telefonic sau prin email!

  FeedBack petreceri copii
 
 
FeedBack petreceri copii
organizate in Bucuresti
  "Cei mai buni animatori pentru petreceri copii din Bucuresti! Ii recomand cu caldura si altor parinti. Am fost foarte multumiti de Sportacus si Stefania!"
 
Ioana Roman-mamica lui Andrei
  "Am aflat de firma Clown Party de la o cunostinta care mi i-a recomandat ca fiind seriosi, profesionisti si foarte jucausi. Nu am nimic sa le reprosez. Au fost mai mult decat senzationali!"
 
Stefan Basescu-tatal lui Ianis
  "Animatorii de la firma Clown Party au fost mai mult decat draguti! Iasmine a ramas impresionata de personajul Aladin iar printesa Cenusareasa a pictat superb"
 
Lavinia Popescu-mama Iasminei
  "Pentru o petrecere de copii in Bucuresti sunt cei mai ok. Am apelat la multe firme dar ca ei nu am mai vazut altii...Profesionisti, nu ca altii, iar tarifele nu sunt mai mari, chiar sunt la fel dar calitatea e una de exceptie!"
 
Mircea Radu-nas la botez
   
 
Parteneri:
 
 
Recomandarea noastra Cea mai buna firma de organizari petreceri copii din Bucuresti!